top of page

Newsletter: 02/2017



Nezmeníme spôsob, akým sa na svet pozerajú deti s autizmom. Ale môžeme zmeniť spôsob ako sa svet pozerá na tieto deti. Zapojte sa aj vy do kampane na podporu povedomia o autizme.

V aktuálnom newsletteri sa dozviete o úspechoch našich reprezentantov na Špeciálnych olympijských hrách v rakúskom Grazi, ktorých prišla povzbudiť aj europoslankyňa Jana Žitňanská.

Z bruselských aktivít informujeme o stretnutí odborníkov zo združení, ktoré sa dlhodobo venujú dobrovoľníctvu. Na pozvanie trojice europoslancov diskutovali za prítomnosti predstaviteľov Komisie za okrúlym stolom o ďalších krokoch po spustení Európskeho zboru solidarity (angl. European Solidarity Corps).

Koncom febrára sa odovzdávalo ocenenie Veľké srdce Imobilia pre osobnosť z rúk Maťa Švaňu. Tento rok si cenu prevzala Jana Žitňanská. Podľa o.z. Imobilio dôvodom udelenia ceny europoslankyni je fakt, že je naozajstnou, nefalšovanou a autentickou osobnosťou, ktorá robí obrovský kus práce na zlepšenie života ľudí so zdravotným postihnutím.

Príjemné čítanie:)


 AKTUÁLNE: 
 NEPREHLIADNITE: 
bottom of page